top of page

VALORACIONS

El projecte interdisciplinari “Geocaching, una nova eina d’aprenentatge”, ha iniciat un canvi de paradigma pel que fa a la vinculació de les noves tecnologies i l’educació. Ha permès donar a conèixer el poble a través d’una aplicació mòbil que l’alumnat prèviament desconeixia. A través d’aquest projecte, han dut a terme una exhaustiva recerca d’informació de l’entorn, han contactat amb diverses persones del poble, han utilitzat codis QR, han creat murals i lapbooks, han creat una pàgina web i utilitzat el geocaching.

 

Què opinen els mestres?

​

“Em sembla un molt bon projecte interdisciplinar perquè a banda de treballar les assignatures curriculars, també es van utilitzar eines properes a l’alumnat, com són els telèfons mòbils, pàgines web, entre altres.” M.R. (28 anys)

“Jo desconeixia el que era el Geocaching i per mi va ser una mica difícil poder-ho transmetre a l’alumnat, tot i així, entre tots ho vam anar entenent i al final vaig aprendre a fer servir l’apliacació.” M.C (58 anys)

 

Què opina l’alumnat?

​

“Vaig anar amb la família a buscar Geocachings i em va agradar molt. A classe em va costar buscar informació però entre tot el grup va ser més fàcil, ens vam ajudar molt.” J.Z (10 anys)

“M’hagués agradat sortir al vídeo que vam fer a l’escola sobre el projecte, però estic content perquè una amiga meva va sortir a la tele al programa de Planeta Canalla”. J.B (7 anys)

 

Què opinen els pares?

​

“Gràcies al projecte hem pogut conèixer millor diferents entorns de Caldes ja que tota la família vam anar a buscar geocachings i el nostre fill molt ilusionat ens va fer de guia. Valoro l’activitat molt positivament.” O.M. (42 anys)

bottom of page